De zomer van 2018: De bikini wax

Ik kies al een tijdje voor de brazilian bikini wax (dat deed ik al toen ik nog getrouwd was hoor, niet pas toen ik op Tinder ging). Steeds bij dezelfde salon. Eigenlijk werd het altijd gedaan door een van de meisjes die er werkte, maar de laatste keer had ik het genoegen om mijn hooha aan de eigenares zelf voor te mogen stellen.

“Heb je een vriend, man die je hier straks mee gaat verwennen?” zo begint ze onomwonden terwijl de wax wordt aangebracht.

“Nee, ik ben eigenlijk een tijdje geleden gescheiden.”

“Gefeliciteerd!!” gilt ze uit.

Ik kijk op, nog wel vrolijk, maar ook een tikkeltje verbaasd. Wat zei ze daar nu? De reactie van mensen als ik zeg dat ik ben gescheiden is meestal dat ze hun meest sippe gezicht opzetten en een zucht produceren die uit hun tenen lijkt te komen. “Ach ach, wat vervelend toch.”ย Eenย felicitatie met mijn scheiding heb ik nog niet in ontvangst mogen nemen.

“Ja, gefeliciteerd meid! Je bent van hem af. En je was bij hem sinds je 18 was?! Ach, grote fout. Maar het is niet te laat om nog in te halen hoor. Je moet nooit bij je eerste man blijven. En ook niet bij je tweede. Je moet heel vaak trouwen, alleen zo kom je erachter wat je echt wil.” ratelt ze terwijl rats, rats de lappen wax me om de oren vliegen.

“En date je?” blaft ze vervolgens als een militaire officier terwijl ze mij op mijn zij draait.

“Jaaa een beetje. Ik zit op Tinder.”

“Goed zo!” kraait ze verrukt. “Goed goed! Je moet heel veel seks hebben, want dit mooie poesje, waar ik nu zo goed voor aan het zorgen ben, gaat je heel veel geluk en mannen bezorgen. Nu nog wel. Maar als je straks kinderen hebt… ach ach dan zijn de gouden tijden van je hooha voorbij hoor.”

Ik kijk naar haar om met ogen op stokjes, terwijl ik mijn onderkaak van de grond raap.ย Wat zegt ze nu?!

Ze gaat onverstoorbaar door met het epileren van de laatste kleine haartjes.

“Ziezo, helemaal klaar voor gebruik.”

Na het afrekenen begeleidt ze me naar de deur. Terwijl ik al halverwege de hoek ben, schreeuwt ze me nog na, gewoon zodat de hele straat het mag horen: “Dag lieve schat! En nu lekker de slet uithangen hoor!” Wat een heerlijk mens.

Als je een goede bikini wax wil hebben en je komt uit de omgeving Rotterdam, dan heb ik nog wel een adresje :).

 

 

Advertisements

8 thoughts on “De zomer van 2018: De bikini wax”

  1. Hahahaha ik heb hardop gelachen, wat klinkt dat als een leuk mens inderdaad. Fijn als mensen zo vrolijk en enthousiast zijn! Al hoef je het natuurlijk allemaal niet te serieus te nemen ๐Ÿ˜‰

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s