Fijn in week 5

In week 5 reed ik mijn broertje naar Schiphol, kreeg allemaal extra blauwe plekken tijdens polefitness en stond voor het eerst los op mijn snowboard tijdens de indoor lesjes.

Heel leuk: maandag ging ik rond lunchtijd weg van werk en toen naar de bakker en de supermarkt. Wat lekkers halen voor mij en mijn broertje, die was blijven slapen. We lunchten uitgebreid en kletsten de hele middag. Rond half 5 stapten we in de auto naar Schiphol, aten daar nog een hapje. Vervolgens zwaaide ik hem uit en probeerde vooral heel blij te zijn voor hem dat hij weer lang weg naar het buitenland mag, in plaats van in tranen uit te barsten omdat ik hem zo ga missen.

Verder was het een hele rustige week. In het weekend ging ik de laatste spullen voor de wintersport halen en hing ik eindelijk mijn klok op in de kamer (waar ik inmiddels ook een muur van roze heb geverfd). De klok is niet rond en hij hangt schots en scheef, maar who cares: ik heb helemaal zelf ‘geklust’! Ik las weer flink in mijn boeken, gamede tot midden in de nacht en keek zondagavond met mijn bezoek het hele seizoen van Russian Doll achter elkaar. Oh en nog geen puntjes verloren bij Wie is de Mol. 🙂

Advertisements

2 thoughts on “Fijn in week 5”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s