Fijn in week 3

Week 3 was zo vreselijk chaotisch dat ik er nog steeds van aan het bijkomen ben.

Zo zat mijn hele weekend volgepland met etentjes en feestjes en niet in mijn eigen bed slapen. Geen kans voor Blue Monday voor mij gisteren; ik zat nog volop in de roes van het weekend.

Fijn weer een avondje kickboksen.

En een avondje polefitness.

En… ik stond voor het eerst sinds lange tijd (we praten over minstens acht jaar) weer op een snowboard. Voor het allereerst op een rollerbaan. Het was ontzettend hard werken, maar ik kijk eigenlijk alweer uit naar de volgende les. Echt… alles wat mij kan helpen om te voorkomen dat ik in maart in zo’n banaan het veld afgedragen wordt 🙂 Zondag ging ik met een vriendinnetje echt de sneeuw in met het snowboard. Dat is toch een stuk makkelijker dan zo’n rollerbaan.

Sprak ik in ‘Fijn in week 2‘ nog over het rijden op een paard waar ik geen klik mee heb, viel ik in week 3 gewoon van een ander paard af. Het lag hier niet aan de klik, hij was wel een beetje ondeugend, maar ik zat vooral niet stevig genoeg. Dat wordt taartjes trakteren voor mij in week 4 :’)

Verder was het een week van thee bij de buren, nog steeds alle punten houden bij Wie is de Mol, relatief veel vergaderingen op werk, voor de grap meerijden op de bus met een echte buschauffeur (alles om te oefenen voor Flaine in maart he ;)), mijn auto vanuit de kofferbak in moeten klauteren omdat de deuren zaten vastgevoren, een hele leuke nacht met die ene leuke man, de verjaardag van een goede vriendin in Limburg vieren, gevraagd worden om een vrijgezellenfeest (mede) te organiseren, mijn lieve broertje weer een keertje ‘live’ zien en zondag behoorlijk brak mijn vertaalwerk doen in de kerk.

Advertisements

2 thoughts on “Fijn in week 3”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s