Fijn in week 2

Week 2 was de week…

– die feestelijk werd ingeluid met een nieuwjaarsborrel op werk, inclusief frietkraam van Bram Ladage (toch wel een begrip in Rotterdam en omgeving). Mij maak je dan al helemaal gelukkig.

– waarin ik me niet helemaal topfit voelde (lekker strijden tegen de griep…) en dinsdag ervoor koos om ook de epilogen van Red Dead Redemption 2 helemaal uit te spelen — in plaats van te gaan sporten. Het verhaal is hiermee wel echt uit. Vervolgens echter kreeg ik van iemand nog een map toegestuurd, waarin spelers nog allemaal andere toffe locaties hebben gemarkeerd om te ontdekken in het spel. Ik ben voorlopig dus nog lang niet klaar…

– waarin ik mezelf toch een avondje vermande en naar polefitness ging. Wat goed uitpakte: ik leerde een nieuwe move 🙂

– waarin ik voor het eerst sinds lange tijd op een paard reed waar ik totaal geen klik mee had. Dat geeft op zich niks, want ze was nog steeds wel heel erg lief.

– waarin ik op kraamvisite ging bij het ontzettend lieve dochtertje van een goede vriendin. Met zelfgemaakte chocoladetaart.

– waarin ik maar liefst twee lunches en een diner had buiten de deur, met vriendinnen. Mijn pinpas is een beetje teleurgesteld in mij, maar ik heb een hele leuke tijd gehad.

– waarin ik eindelijk begon met het opruimen van de zolder, door twee dozen in te pakken en klaar te zetten voor de kringloop.

– waarin ik al mijn puntjes heb gehouden in de ‘Wie is de Mol‘-app.

– waarin ik overstag ging en mezelf inschreef voor een weekje wintersport (ja heus, dit kind is nog nooit op wintersport geweest en heeft acht jaar geleden voor het laatst een keer op een snowboard gestaan, maar yolo he).

– waarin ik blijkbaar zo druk bezig was met plezier maken dat ik geen enkele bruikbare foto heb gemaakt (slecht! maar tegelijkertijd wel goed :))

Advertisements

2 thoughts on “Fijn in week 2”

  1. Het is ook geen week voor foto’s geweest met al die regen. Een app waar je met wat filters kan werken wil trouwens wel werken om foto’s te maken. Strijden tegen griep, ik verloor het helaas.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s