Fijn in week 1

– 2019 rustig inluiden in Zuid-Limburg, bij mijn ouders, samen met mijn broertje en konijnen die net als ik ook gezellig bleven logeren.

– 3 boeken uitlezen. Aanrader: A monster calls.

– de serie Derry Girls

Red Dead Redemption 2 uitspelen, het hoofdverhaal althans. Er zijn nog genoeg andere dingen te doen in het spel, maar wat.zit.het.verhaal.goed.in.elkaar zeg! Grote aanrader voor deze donkere wintermaanden, als je toch niks anders wil doen dan lekker binnen zitten onder een dekentje met kaarsen aan.

– Etentje en een biosoopbezoekje met een vriendin. Geen aanrader: Aquaman in 4DX. Alsof je een film kijkt tijdens een achtbaanrit, en dat drie uur lang… Ik ben nog nooit eerder weggelopen uit een bioscoopfilm, maar had ik het niet gedaan, dan had ik waarschijnlijk over mijn buurman heen gespuugd.

– Op bezoek bij een oude pony uit onze manege die is gered van de slager. Ik vind het nog steeds zo goed en bewonderenswaardig dat mensen zich zo in kunnen zetten voor dieren. En ze lijkt het aardig naar haar zin te hebben op haar nieuwe plek.

– Weer lekker sporten. Kickboksen, paardrijden, polefitness, kom maar op hoor!

– Leuk contact met een leuke man. Daten kan zo leuk zijn 🙂

– Weer meedoen met de Wie is de mol– poule op werk. Ik heb alleen sinds dit jaar geen digitale televisie meer, dus dat wordt even behelpen voor mij.

– En de week op zondag ultiem lui afsluiten. Ik kwam pas om half 12 uit bed (dat heb ik in een jaar tijd niet meer gedaan!) en zat vervolgens bijna de hele dag voor de televisie te gamen. ‘s Avonds nog de perfecte afsluiter, met een dekentje, Red Dead Redemption, Derry Girls en sushi.

88e85dd2-e49a-4854-bb8f-223f76e2da31-1

img_3759-1

img_3791

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s